söndag 11 september 2011

‎*¨*•☆☆•*¨*Ensam vårdnad ... nu kan det börja ‎*¨*•☆☆•*¨*


Japp, nu är det klart, efter 6 års kämpande, så börjar vi komma någon vart känns det som.
I måndags fick jag ensam  vårdnad om d två äldre barnen, direkt då förhandligen var klar så ringde jag skolan & pratade med rektorn som blev minst lika glad för våran skull.
Sedan ringde jag Bup & berättade att NU , NU kör vi, nu drar vi i gång det hela....kör,kör ,kör på nu
Idag ringde dom från Bup & säger att det är beklagligt & sorgligt att sonen har fått vänta i så många år som han fått,det är rent bedrövligt som hon sa.
Vi började  med utredningen första gången 2004, då var sonen 10 år, men allt blev ett enda Kaos & det blev ingen utredning, dels för att skolan inte gjorde klart den & dels för att hans "bio pappa" inte ville.
2007 började sonen i 7:e klass & skolan märkte mer & mer att han behövde speciell hjälp & att han var speciell våran gosse.
2008 hade dom gjort utredningen klar via skolan , för högstadiet tyckte de var dax, men ännu en gång, "bio pappan" ville inte ha sin son på Bup & ville inte att han skulle få en stämpel på sej så det hände inget mer.
Men nu ,i detta 2010 så har jag vårdnaden i min hand & idag ringde Bup & om nästan två veckor så är vi på Bup första gången med psykologen, sedan i november så är vi där igen med läkaren...helt underbart, nu kan livet börja , livet i diagnos landet , även sonen är mycket nöjd med detta,inte bara vi =)
Nu kan det börja, nästa episod i våra liv, vi har ju barn med funktionshinder ,det går inte att komma undan, men nu kan livet med en diagnos snart ta sin början , Äntligen.
Vi ser det inte som en stämpel i pannan på våra barn, vi ser det som en stor stor hjälp till våra barn =) 
(kopierat från gamla bloggen )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg din åsikt här :